Home Valokuvien palautus
Valokuvien palautus
Tiedostojen ja valokuvien palautus

Hajosiko tietokone, kiintolevy, muistitikku tai ulkoinen kovalevy? 

Palautamme valokuvasi, tiedostosi tai yrityksesi datan 

 

Valokuvien ja videoiden palautuspalvelumme sijaitsee Espoon Tapiolassa ja käytössäsi on kokeneet ammattilaiset ja erinomaisiksi todetut työvälineet, työprosessit ja ohjelmat. Valokuvien pelastus ei ole aina helppoa joten tehtävä kannattaa jättää pitkän linjan ammattilaisille. Riskinä on menettää joko kaikki kuvat tai osa kuvista jos käytettävä työprosessi, työkalut tai ohjelmisto on vääränlainen. 

Palautettava media voi meille toimitettuna olla muistitikku, muistikortti, kiintolevy, kokonainen tietokone, CD-levy, DVD-levy, BlueRay-levy..  Jos käytössäsi on harvinaisempi tai vanha media, ota myyntiimme ensin yhteyttä selvittääksemme tilanteen. Olemme pelastaneet dataa myös 1980-luvulla julkaistuista tietokoneista tai massiivisista, moderneista server-järjestelmistä. Näinollen, kysy meiltä erikseen mikäli olet saanut pakit muualta tai itse tiedostat tietojen pelastustarpeesi olevan normaalista poikkeava. Tietojen palautus tapahtuu aina 100% luottamuksella kuten Suomen lakipykälissäkin on mainittu. Asiakkaan pyynnöstä teemme mielellämme tietojen palautuksesta kirjallisen vaitiolositoumuksen.

 

Meille lähetettävä tallennusmedia kannattaa pakata postikuljetusta varten huolellisesti. On suositeltavaa käyttää antistaattista pussia tai vastaavaa materiaalia. Pakkaa tallennusmedia noin 5 cm:n pehmustekerroksella ja pyri välttämään muovin käyttöä pakkausmateriaalina, pahvin tai paperin käyttö on suositeltavaa. Muista laittaa mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, kuvauksen ongelmasta, mitä on tapahtunut (esim. tietokone putosi) sekä kuvauksen mitä haluat tallennusvällineeltä palauttaa. Mikäli mahdollista niin kerro missä formaatissa pelastettava data on? Esimerkkejä: JPEG, TIFF, RAW, AVI, MPEG, EPS, PSD, PNG, BMP, GIF, DV

 

Posti kulkee. Voit tuoda mediasi meille joko henkilökohtaisesti tai lähettää sen postitse allaolevaan osoitteeseen:

AdiCom, Sinikalliontie 402630 ESPOO

Sisäänkäynti huoltopisteelle: Aulasta sisään, 3. kerros. 

Yhteystiedot:

http://www.alturac.com/tietokonehuolto-espoo-yhteystiedot.html

 

Hinnoista

Hinnat on tapauskohtaisia koska tietojen tallennusmedia voi rikkoutua monin eri tavoin. Tästä syystä teemme ensin kartoituksen ja kustannusarvion jonka jälkeen saat hintamme tietojesi pelastuksesta.

Tietojen palautus muistikortilta tai tikulta alkaen 48,- eur

Tietojen palautus kiintolevyltä alkaen 92,- eur

 

Tiedustelut 

Puh. 044 281 7370

Sähköposti: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it