Home Kustannusarvio

Kustannusarvio vakuutusyhtiölle

Kirjoitamme kustannusarvioita ja lausuntoja vakuutusyhtiöitä varten tietokoneista, tulostimista ja muista digitaalisista laitteista. Tuo laite Espoon Mankkaalla sijaitsevaan tietokonehuoltoomme ja  teemme kustannusarvion laitteestasi. Saat kustannusarvion kätevästi joko sähköpostilla, postin välityksellä tai noutaen.

Usein rikkinäisellä tietokoneella on sinulle tai yritykselle tärkeitä dokumentteja, valokuvia, kotivideoita, musiikkia tai muuta dataa jotka voimme useimmiten pelastaa joko muistitikulle, DVD-levylle tai ulkoiselle kiintolevylle. Käytössämme on modernit välineet ja ohjelmat datojen pelastamiseksi ja hoidamme myös vaativimmat datojen pelastukset. Tällaisia ovat esimerkiksi kiintolevyjen tai muun median fyysiset rikkoutumiset joka tarkoittaa tallennusmedian kiinteän elekrtoniikan tai muiden komponenttien vaativia huoltotöitä.

Voit myös lähettää pelastettavan kiintolevysi, CD/DVD-levysi, muistitikun tai muun tallennusmedian meille pelastettavaksi. Suosittelemme www.dhl.fi käyttämistä lähetyksissä.

Lisätietoja sivullamme http://www.alturac.com/tietojen-pelastus-palvelu.html

 Puh. 044 281 7370