Home Huoltokustannusarvio

Kustannusarvio vakuutusyhtiötä varten. Ohjeet ja hinnat.

Kaatuiko tietokoneen, puhelimen tai tabletin päälle nestettä, putosiko laite lattialle tai astuttiin vahingossa laitteen päälle? Kävikö muu vahinko? Laaja kotivakuutus korvaa tietokoneellesi tai digitaaliselle laitteellesi aiheutuneen vahingon korjauskulut vähennettynä omavastuulla. Omavastuun määrä kannattaa tarkastaa omasta sopimuksesta tai soittamalla suoraan vakuutusyhtiöösi. Jos tietokonetta ei kannata korjata, vakuutusyhtiö hyvittää tietokoneen arvon ikävähennyksellä vähennettynä. Tarkemmat tiedot saat vakuutusyhtiöltäsi. Laajan kotivakuutuksen piiriin kuuluvaan kodin irtaimistoon lasketaan mm. tietokone, puhelin, tabletti, tulostin tai muu digitaalinen laite.

 

Toimintaohjeet vahingon sattuessa: 

  1. Tee vahinkoilmoitus vakuutusyhtiöllesi
  2. Tuo laitteesi arvioitavaksi tietokonehuoltoomme Espoon mankkaalle. Saat kustannusarvion tietoteknisestä laitteestasi nopeasti ja vaivattomasti 

 

Kirjoitamme kustannusarvioita ja lausuntoja vakuutusyhtiöitä varten tietokoneista, tulostimista ja muista digitaalisista laitteista. Tuo laite Espoon Mankkaalla sijaitsevaan tietokonehuoltoomme ja  teemme huoltokustannusarvion laitteestasi. Saat huoltokustannusarvion kätevästi joko sähköpostilla tai noutaen. Kustannusarvio vakuutusyhtiötä varten maksaa 89,- eur sis. ALV 24%. Vakuutusyhtiö hyvittää kustannusarvion hinnan täysimääräisesti takaisin. Voit tuoda laitteesi suoraan huoltopisteellemme ja teemme tietoteknisestä laitteestasi kustannusarvion vakuutusyhtiötä varten. 

Usein rikkinäisellä tietokoneella on sinulle tai yritykselle tärkeitä dokumentteja, valokuvia, kotivideoita, musiikkia tai muuta dataa jotka voimme useimmiten pelastaa joko muistitikulle, DVD-levylle tai ulkoiselle kiintolevylle. Käytössämme on modernit välineet ja ohjelmat datojen pelastamiseksi ja hoidamme myös vaativammat datojen pelastukset. Tällaisia ovat esimerkiksi kiintolevyjen tai muun median fyysiset rikkoutumiset joka tarkoittaa tallennusmedian kiinteän elekrtoniikan tai muiden komponenttien vaativia huoltotöitä.

Voit myös lähettää pelastettavan kiintolevysi, CD/DVD-levysi, muistitikun tai muun tallennusmedian meille pelastettavaksi.

Lisätietoja sivullamme http://www.alturac.com/tietojen-pelastus-palvelu.html

 

Espoon tietokonehuolto

Sinikalliontie 7

02630 ESPOO 

Puh. 044 281 7370